Jdi na obsah Jdi na menu

Mistrovské utkání 28.9.2008

29. 9. 2008

Havlíčkův Brod B     Ždírec nad Doubravou
0   :  14

Branky:   -

Sestava: Blažej , Pevný, Čapek, Veselovský, Novák, Ešner, Forman, Stojan, Rasochová, Bartok, Šereda, Pipek, Novotný, Šoposki

Foto ze zápasu + video

ObrazekMyslel jsem, že se zdržím komentáře a články a postřehy ze zápasu nebudu psát a ponechám to na každém, aby si udělal úsudek sám. Nicméně všichni, kdo pročítají naše stránky a sledují výsledky našeho mužstva, nemuseli být přítomni na zápasech a nejsou zcela v „obraze“.
   K předchozím zápasům se již nebudu vracet, protože jsou jen zrcadlením posledního utkání s Dekorou Ždírec, kdy opět rozhodl o výsledku utkání především rozdílný věk hráčů obou mužstev a tím pádem i jejich fyzická, ale především herní vyspělost. Bylo by asi pošetilé chtít po školkou povinném, aby zastavil, či jen doběhl o hlavu většího protihráče, který snad navštěvuje „pouze“ třetí třídu základní školy.Obrazek (viz. foto níže)
Je škoda, že základna ostatních týmů není tak silná, aby sestavili tým stejného ročníku a kluci si zahráli se sobě rovným a snad vstřelili i nějakou tu branku, což by je určitě silně motivovalo k lepším výkonům Zřejmě by se našla mužstva, která by splňovala věkový limit naší skupiny, ale určitě by jsme museli zajíždět do vzdálenějších míst naší vlasti.
Doufejme jen, že kluci vydrží, neztratí chuť do hry a vytoužené „motivační“ výhry se dočkají co nejdříve.

  

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář