Jdi na obsah Jdi na menu

Jihlava - FCS, čtvrtek 8.11.2012; 14,30

5. 11. 2012

Jihlava - FCS  10 : 2  (5:0)

Minizápasy
JI A - FCS A   3 : 0
JI B - FCS B   2 : 0
JI A - FCS B   2 : 2  (Šrámek, Pavlovič)
JI B - FCS A   3 : 0

Sestava:
FCS A - Mazánek - Bouchner, Trinh, Kocman, Sladkovský, Pavlík, Luňáček, Čapek, Šoposki
FCS B - Prokop - Šrámek, Morkus, Tůma, Morávek, Dejl, Forman, Pavlovič, Gruber

Komentář - náš poslední odložený zápas podzimu jsme odehráli na umělce v Jihlavě. S týmem vedoucí čtyřky soutěže jsme odehráli vyrovnaný zápas, a myslíme , že to byl náš nejlepší výkon za celý podzim.
Hrál se oboustranně útočný fotbal, ve kterém měla obě družstva bezpočet brankových příležitostí. V jejich proměňování byli domácí důslednější a někdy i šťastnější. Nám zazvonila 4x ! branková konstrukce nebo jsme váhali se zakončením až bylo po šanci. Domácí byli v některých případech o něco fotbalovější. My jsme se jim ale vyrovnali naší důraznou hrou a rychlým přistupováním k hráčům.
Druhé zápasy byly z naší strany ještě kvalitnější.  A-čko prohrálo 3:0, ale kdybychom proměnili polovinu vyložených šancí, nemohli jsme v tomto utkání prohrát. B-čko sahalo do konce zápasu po výhře, kterou domácí šťastně zvrátili těsně před koncem tečovanou střelou na remízu.
Poslední podzimní zápasy jsme odehráli s těmi nejlepšími týmy soutěže, a v nich jsme odvedli paradoxně naše nejlepší herní výkony podzimu. Všichni víme, kde nás nejvíc tlačí bota a na to se zaměříme v nadcházející zimní přestávce.


! ! !  Do konce roku již nebudou v úterý tréninky  ! ! !