Jdi na obsah Jdi na menu

Instrukce k nové sezóně

Instrukce k nové sezoně.
 
  Mistrovské zápasy začínají 4.9.2011. Před tím budou patrně dva přátelské zápasy (20.8. a 27.8.), zatím jsou v jednání. Na mistrovské zápasy budeme jezdit autobusem – budeme hrát krajský přebor, soupeři Třebíč, Humpolec, Pelhřimov, Bystřice, Jihlava, Vrchovina, atd.
  Vždy se budou hrát dvojzápasy proti dvěma soupeřům. Takže celkem čtyři zápasy – bude proto potřeba co největší účast všech hráčů!!!!!!!
  Jakmile budu mít rozpis zápasů i s odjezdy autobusů tak se objeví na webu. Je potřeba se poctivě účastnit všech tréninků a všech zápasů. Není možné dělat fotbal tak, že se místo zápasů jezdí na víkendy na chatu, k babičce či na výlety. Vše se dá stihnout i se zápasem. Sezóna navíc trvá jen dva měsíce (víkendy), tréninky jsou samozřejmě celoroční.
Jako trenér mám kromě jiného za úkol vést přesnou docházku. Kromě účasti, tak je Z jako zranění či nemoc, O jako omluvený trénink a N jako neomluvený trénink. Když budete nemocní, či nějakou náhodou se nebudeme moci tréninku zúčastnit, dejte mi prosím vědět. Neomluvené tréninky tak budou minulostí, tak jako se nevyskytují v žádném starším týmu.
  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář