Jdi na obsah Jdi na menu

HT Kuřim 15.1.2012

12. 1. 2012

 

kurim2012.jpgHT 15.1.2012 – FC KUŘIM

 
K další fotbalové prověrce ve formě halového turnaje jsme tentokrát zavítali do Kuřimi, kde jsme se postupně utkali s těmito rivaly:

 
FC Kuřim SK Šlapanice
FC Medlánky TJ Tatran Starý Lískovec
Slovan Rosice FC Čebín

 
Hrálo se tím nespravedlivějším systémem a to každý s každým. Na turnaji jsme obsadili pěkné druhé místo.V šesti utkáních jsme při aktivním skóre 20:12 posbírali 13 bodů.

 
V prvním utkání proti domácím borcům, kteří poté celý turnaj vyhráli, jsme podali náš nejlepší turnajový výkon. Sice jsme hned v úvodu prohrávali, ale po několika minutách a pěkných kombinačních akcích celého týmu, jsme vývoj zápasu otočili a dostali se do vedení 3:1!!! Nic nenasvědčovalo tomu, že bychom utkání neměli zvládnout, ale poté si vybral slabší chvilku náš brankář a soupeř s notnou porcí štěstí těsně vyhrál v poměru 3:4. Našimi úspěšnými střelci byli Pavlík, Coufal, Sladkovský.
V utkání s FC Medlánky jsme jako i v dalších utkáních střídali lepší okamžiky s těmi horšími, na čemž zcela jistě měla vinu i „gumová“ podlaha haly a futsalový míč, který se zmíněným povrchem dělal trable všem týmům, paradoxně i domácím, kteří na tomto povrchu pravidelně trénují.Naši výhru 2:1 režíroval dvěma góly Kuba Coufal.
I další utkání jsme vyhráli 2:1, tentokráte proti Slovanu Rosice. Přestože jsme si dokázali vytvořit nespočet gólových příležitostí využili jsme pouze dvě a to Coufalem a Pavlíkem.
V dalším střetnutí proti Šlapanicím jsme soupeře uzamkli na jeho polovině a po dvě střídání ho nepustili na dostřel naší svatyně... To nás trochu ukolébalo a v domnění nemůže se nic stát, jsme po dvou rychlých brejcích soupeře dvakrát inkasovali. Na to už se nemohl koukat Kuba Coufal a svým hattrickem nám vystřelil vítězství.
Utkání s Lískovcem byl z naší strany vůbec nejhorší na celém turnaji. Soupeř, který do tohoto střetnutí pouze jedenkrát vyhrál, nás dokonale zaskočil. Velmi rychle se ujal dvoubrankového vedení a poté se spoléhal na jeho bránění. Nám se podařilo Formanem a Coufalem již jen vyrovnat.
V posledním zápase turnaje jsme si otevřeli střelnici a „přibalili“ mužstvu FC Čebín na cestu ještě osm branek. Branky postupně stříleli Sladkovský 3x, Coufal s Formanem po 2 a Prokop.
Získali jsme i jedno individuální ocenění. Nejlepším střelcem turnaje se s 10 brankami stal KUBA COUFAL .

 
Z dnešního turnaje mám smíšené pocity. Celkové druhé místo je krásné, přesto naše výkony nebyli optimální. Střídáme lepší okamžiky s těmi horšími, děláme mnoho individuálních chyb...Na druhou stranu, je pozitivní, že se chlapci snaží o konstruktivní a útočné pojetí hry a z toho někdy pochopitelně chyby pramení.Velkým pozitivem dnešního turnaje byla účast Michala Sladkovského ze Světlé, který se ukázal ve velmi dobrém světle a bude s námi i nadále „spolupracovat“.
SESTAVA: Mazánek – Tůma, Forman, Pavlík, Coufal
Šoposki, Morávek, Prokop, Sladkovský.

 
Trenér Tomáš Tůma
 

Náhledy fotografií ze složky HT Kuřim 15012012

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář