Jdi na obsah Jdi na menu

HALOVÝ TURNAJ TŘEBÍČ - NEDĚLE 4.12.2011

30. 11. 2011

HT 4.12.2011 – FŠ Třebíč
 
   Za další halovou prověrkou jsme tentokráte zavítali do Třebíče, kde se konal solidně obsazený halový turnaj.
  Hrálo se ve dvou skupinách, ve čtyřčlenné a naší pětičlenné. V té spolu s námi byla tato mužstva:
 
Baník Zbýšov
FC Svratka Brno
FŠ Třebíč „B“
Moravská Slavia Brno
 
    V prvním zápase jsme se utkali s Baníkem Zbýšov. Baníkovci toho moc „nepředvedli“ a tak jsme po brankách Coufala a Prokopa zvítězili 2:0.Škoda jen, že se nám nepodařilo přidat ještě další branky.Šancí na navýšení skóre bylo přehršel. Obzvláště když o postupujících do dalších bojů rozhodoval větší počet vstřelených branek.
   V dalším utkání jsme po velmi dobrém kolektivním výkonu porazily Svratku Brno 3:2.
O naše branky se zasloužili Morkus s Coufalem.
   Velmi kvalitní utkání jsme odehráli proti domácímu „B“ týmu a nakonec se s ním rozešli smírně. Našimi úspěšnými střelci byli dvakrát Coufal a Pavlík.
   Poslední zápas ve skupině s Moravskou Slavií Brno jsme si řekli, že se pokusíme tak trochu o „zázrak“ neboť vzhledem ke klíči turnaje jsme k postupu potřebovali vyhrát o pět branek.Počátek utkání vypadal, že by tato snaha nemusela být úplně nereálná.Avšak jen do té doby než se „nadechl“ náš soupeř a ukázal nám hlad po gólech. Bylo jich jako medvědů v jednom nejmenovaném českém filmu z cirkusového prostředí...
   Ve skupině jsme tedy na úkor vstřelených branek skončili na třetím místě a dle regulí turnaje se utkali s Tatranem Kohoutovice o konečné 5. – 6. místo.
   Chlapci po dobrých výkonech ve skupině tentokrát tento duel nezvládli a smolně prohráli, přestože soupeře v poli přehrávali. A tak se zrodilo celkové 6. místo.
 
 
„Dnes musím říci, že se chlapci snažili o konstruktivní hru za každých okolností, včetně někdy složitých herních situací, ve kterých ostatní družstva míče spíše ukopávají. Pravdou je, že z takových situací někdy "zbytečně" inkasujeme, ale je dobré, že se kluci nebojí a takzvaně si „dovolí“, což je pro jejich vývoj do budoucna velmi povzbudivé. Dnes musím všechny borce pochválit za snahu hrát „náši hru“. Kluci nám i sobě prokázali, že pokud budou dál pravidelně a kvalitně trénovat zlepšovat se i mimo tréninky jejich výkonnost půjde jen a jen nahoru. A to je cesta správným směrem...“
 
SESTAVA:  Mazánek – Morávek, Morkus, Pavlík, Coufal
                                        Forman, Gruber, Prokop, Bartók. (Pecen)
 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář