Jdi na obsah Jdi na menu

3.9.2011 mistrák doma - Vrchovina a Žďár n S.

mahit_-1.jpg

Kategorie:  starší přípravka „A“ krajský přebor
 
Zápas:  1. FC Slovan Havlíčkův Brod – FSK Vrchovina   7:4 ( 4:2 )      
                 Branky: Coufal 3x, Bartók 2x, Morkus, Pavlík
 
             2. FC Slovan Havlíčkův Brod – FSK Vrchovina   6:2 (3:0)
                 Branky: Šoposki 3x, Forman, Balliš, Teplý
 
        1. 1.  FC Slovan Havlíčkův Brod – FC Žďár n.S.     11:5 (5:2)
                 Branky: Coufal 7x,Bartók 2x, Pavlík, Gruber 
 
       2 . 2.  FC Slovan Havlíčkův Brod – FC Žďár n.S.     5:7 (2:4) 
                 Branky:Teplý 2x, Balliš, Forman, Pecen
          
KOMENTÁŘ:
 
  1.   Začátek utkání proti FSK Vrchovina byl z naší strany poněkud rozháraný, hráči se na hřišti poměrně dlouho hledali. Paradoxně nám nepomohl ani poměrně rychlý gól z kopačky agilního Pavlíka. Postupem času jsme však otřepali, zklidnili, začali lépe kombinovat a počali diktovat tempo hry.Díky tomu jsme v rozmezí 9. minut utekli zásluhou dnes střelecky disponovaného Coufala až na čtyřbrankový náskok. Soupeř ještě v první půli korigoval po našem nedorozumění v defenzivní činnosti na poločasových 4:2.
       Druhý poločas nabídl atraktivní duel v němž měli navíc chlapci z losů. Několika průnikovými přihrávkami se blýskl Pavlík a důrazný Bartók neměl se zakončením problém. Tečku za utkáním udělal střelou z dálky Morkus.
 
2.    Celé utkání se hrálo v nervózním duchu. V první poločase, naši borci využili své příležitosti ke skórování, když zejména Tony Šoposki zachoval při zakončení chladnou hlavu. Do druhého poločasu ovšem chlapci z losů vkročili velmi špatně a tím dali soupeři možnost udávat tempo hry, což vedlo i ke snížení. Poté ovšem havlíčkobrodští opět přepnuli na vyšší obrátky a již nedali soupeři možnost zápas zdramatizovat.
 
1.1 V následujícím utkání proti Žďáru jsme se prezentovali velmi dobrou hrou. Kvalitně jsme kombinovali, pohybovali se a hlavně stříleli branky. Některé naše akce museli opravdu „lahodit“ oku přihlížejících diváků. Velmi dobrý výkon podal brankář Prokop, který dnes působil spíše v roli jakéhosi „libera“ a velmi kvalitně podporoval spoluhráče výbornou rozehrávkou. Ovšem za dnešní přístup a výkon zaslouží pochvalu úplně VŠICHNI. Odměnou našim borcům mohl být i velký potlesk, který po utkání sklidili od přihlížejících diváků.
 
2.2   Do tohoto utkání vkročili domácí chlapci oslabeni o jednoho střídajícího hráče, což se v průběhu utkání projevilo. Nicméně podali velmi dobrý kolektivní a zejména bojovný výkon. V prvním poločase se nám sice nepodařilo ubránit čtyřem gólovým situacím soupeře, ale ani to kluky neodradilo bojovat dál, což se jim vyplatilo, když pět minut před koncem byl stav vyrovnaný 5:5. Poté se ovšem projevila únava a soupeř během jedné minuty rozhodl o vítězství v tomto jinak velmi pěkném a vyrovnaném utkání. Přesto za toto utkání zaslouží všichni borci velkou pochvalu.  
 
 
  
       
                       
                   .
       
Sestava: 1. Prokop -  Morkus, Šrámek – Pavlík -  Coufal,Gruber. ( Tůma, Bartók)  
 
              2. Mazánek – Forman, Balliš – Teplý – Kocman, Šoposki. (Bouchner, Pecen)


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář