Jdi na obsah Jdi na menu

18.9.2011 neděle - mistrák venku Bystřice n/P a Humpolec

MAHIT_~1.JPGKategorie:  starší přípravka „A“ krajský přebor
 
Zápas:  1. SK Bystřice n.P. -  Slovan Havlíčkův Brod  4:6 ( 1:4 )      
                 Branky: Coufal 4x, Pavlík, Tůma
 
             2. SK Bystřice n.P. - Slovan Havlíčkův Brod   9:3 (6:0)
                 Branky: Malimánek, Forman, Bouchner
 
        1. 1.  FK Humpolec - FC Slovan Havlíčkův Brod   8:5 (2:2)
                 Branky: Coufal 3x, Pavlík, Bartók 
 
       2 . 2.  FK Humpolec - FC Slovan Havlíčkův Brod   8:5  (2:5) 
                 Branky:Šoposki , Pecen, Kocman 2x, Malimánek
          
KOMENTÁŘ:
 
  1.  Zápas s domácí Bystřicí naši borci zvládli poměrně dobře. Soupeř vsadil vše pouze na jednu kartu – nakopávané míče na hrot útoku.S nimi si však naši obránci v čele s gólmanem Prokopem až na vyjímky poradily.Chlapci z Losů se snažily o kombinační hru, která se však na počátku utkání příliš nedařila.Až postupem času se na kopačky hostujících borců vrátila jistota a rázem to bylo znát. V poločase svítilo na ukazateli skóre 1:4.
Do druhého poločasu domácí trenér provedl rošádu – do branky postavil, do té doby nevýrazného hráče s pole a na jeho místo poslal do té doby brankáře, který by si svoji výškou nezadal s kdejakým dorostencem. Zvláště jeho zásluhou začali domácí více kousat, převážně po standartních situacích, s jejichž bráněním jsme dnes měli potíže. Pozornou hrou jsme si však zasloužené vítězství nenechali vzít.
 
2. V prvním poločase na hřišti existovali pouze domácí borci, kteří si z našimi chlapci dělali doslova co chtěli. U všech soubojů míčů jsme byli druzí, nebyli jsme důrazní a technicky i  rychlostně jsme za domácími zaostávali. Po velmi kritickém a důrazném pohovoru o poločase se rázem hra zlepšila a soupeře jsme začali okamžitě přehrávat, začali jsme být důrazní v soubojích a i střeleckých příležitostí začalo přibývat. Za druhou půli si naši borci zaslouží pochvalu ale bohužel si musí uvědomit že fotbal se hraje od začátku až do konce.
 
 1.1 Druhé utkání s humpoleckými borci mělo od počátku punc kvality. Velmi kvalitní soupeř neměl ve svém mužstvu „slabinu“ ani na jednom postu. Prezentoval se velmi kvalitní kombinační hrou, která nám vyhovovala a tak se hra přelévala od jedné branky ke druhé a akce stíhala akci.Až do10min. druhého poločasu jsme dokázali s výborným soupeřem držet krok, poté i když po našich chybách soupeř zaslouženě odskočil a vítězství si pohlídal.
  
2.2 Kdo neviděl neuvěří co se také dá na hřišti předvést!!!!!!! Do zápasu jsme proti oslabenému soupeři, který neměl nikoho na střídání (my tři borce), vykročili velmi dobře a po poločase jsme vedli 5:2. Byli jsme důrazní, kreativní, vytvářeli jsme si střelecké příležitosti a to se nám  také vyplácelo. O poločase jsme si řekli že takto budeme pokračovat, budeme se fotbalem bavit. Jenomže co  se ve druhé půli odehrálo, se dá nazvat noční můrou!!!Chlapci z Losů se uspokojili, přestali běhat,nekombinovali nekoncentrovali se na hru.Není tedy divu, že od  první minuty druhé půle na hřišti existovalo pouze jedno mužstvo a naši borci  to nebyli. A co je nejhorší, tak mužstvo které nemohlo střídat, nás ve druhé půli přehrálo i fyzicky a obrátilo vývoj utkání ve svůj prospěch.!!!!
 
   „ Dnes bych chtěl za předvedený výkon pochválit celé mužstvo „červených“. Obě utkání odehrálo kvalitně, zvláště to druhé s Humpolcem, kde i přes porážku hráči zaslouží absolutorium.
   Ovšem někteří borci si musí šáhnout do svědomí a zodpovědět si otázku, proč fotbal vůbec hrají!!!Proč vše nedělat na sto procent, když to stojí spoustu času, sil a námahy...!!!“
 
                                                                                          Trenér Tomáš Tůma.   
       
Sestava: 1. Prokop -  Morkus, Šrámek – Pavlík -  Coufal, Tůma.
                  (Gruber,  Bartók)  
 
              2. Mazánek – Bouchner, Balliš –  Malimánek – Kocman, Forman  
                 (Pevný, Pecen, Šoposki.)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář