Jdi na obsah Jdi na menu

11.9.2011 mistrák doma - Chotěboř a Ždírec nad Doubravou

8. 9. 2011

 MAHIT_~1.JPG 

Kategorie:  starší přípravka „A“ krajský přebor
 
Zápas:  1. FC Slovan Havlíčkův Brod – FC Chotěboř   2:6 ( 2:1 )      
                 Branky: Coufal 2x
 
             2. FC Slovan Havlíčkův Brod – FC Chotěboř   7:1 (6:0)
                 Branky: Forman 3x, Šoposki, Balliš 2x, Pecen
 
        1. 1.  FC Slovan Havlíčkův Brod – SK Dekora Ždírec n.D.     14:1 (8:1)
                 Branky: Coufal 3x, Pavlík 3x, Tůma 4x, Šrámek 2x, Prokop 2x 
 
       2 . 2.  FC Slovan Havlíčkův Brod – SK Dekora Ždírec n.D      11:3 (5:2) 
                 Branky:Šoposki 3x, Pecen 3x, Mazánek 2x, Kocman, Balliš, Forman
          
KOMENTÁŘ:
 
  1.    Začátek dnešního prvního duelu byl zcela v režii domácích. Lépe kombinovali, pohybovali se a byli fotbalovější. To přineslo své ovoce ve formě dvou branek, které vstřelil po pěkných kombinacích Kuba Coufal. Škoda jen, že soupeř ke konci poločasu po naší ojedinělé chybě v koncovce nás přinutil si vstřelit vlastní gól. Druhý poločas byl ovšem jako ze zlého snu. Domácí borci, v domnění, že se nic nemůže stát a ve víře, že se chotěbořští porazí sami, přestali běhat, vytratila se kombinační hra a kupili se chyby, díky kterým soupeř pohodlně dokonal obrat.
 
2.    Do zápasu s Chotěboří vlétli havlíčkobrodští chlapci jako uragán a ze dvou útoků vedli 2:0. Do poločasu se nám skóre podařilo ještě zdvojnásobit, což bylo podpořeno i velmi kvalitním týmovým výkonem. Ve druhém poločase kluci na tento výkon navázali a postupně skóre narostlo až na konečných 7:1, což ovšem není podstatné. O mnoho více důležitější byl kolektivní bojovný výkon podpořený několika velmi pěknými fotbalovými akcemi.
  
1.1   Druhé utkání proti Ždírecké Dekoře nás mnoho neprověřilo. Domácí borci si otevřeli střelnici a bylo jen otázkou času, kde se až skóre zastaví. Na omluvu hostujícím hráčům nutno podotknout, že v jejich středu hráli především hráči ročníku 2002 i mladší.Domácí si tak velmi snadno dokráčeli  pro vítězství i přes velké korektury v sestavě.  
 
2.2   I do tohoto zápasu se klukům podařilo velmi dobře vkročit a ihned se ujali vedení. Ovšem poté jakoby uspokojením přestali hrát doposud předváděný fotbal a soupeři se podařilo během několika málo minut skóre otočit na 2:1. Poté ovšem domácí borci opět přehodili na vyšší rychlostní stupeň a začali opět předvádět fotbal, který ovšem už nenavázal na výkon z předešlého utkání.
 
Celkově zaslouží pochvalu celé mužstvo, ale vyzvednout bych chtěl výkon Tonyho Šopoského, Luboše Formana, Rosti Balliše, Kuby Coufala, Jany Pavlíka a za druhé utkání i  Matěje Tůmy.
                                
                                                                                          Trenér Tomáš Tůma.   
       
Sestava: 1. Prokop -  Morkus, Šrámek – Pavlík -  Coufal, Tůma. (Gruber,  Bartók)  
 
              2. Mazánek – Bouchner, Balliš –  Šoposki – Kocman, Forman  (Pevný, Pecen)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář