Jdi na obsah Jdi na menu

Halový turnaj 27.11.2010 – SK Přibyslav

30. 11. 2010

Obrazek

HT 27.11.2010 – SK Přibyslav

Za letošní první prověrkou ve formě halového turnaje jsme zavítali do Přibyslavi, kde jsme se postupně utkali s těmito okresními rivaly:

SK Dekora Ždírec n./D
SK Přibyslav „A“ , „B“
TJ Sokol Tis
TJ Sklo Bohemia Světlá n./S „A“ , „B“
FC Chotěboř

Hrálo se tím nespravedlivějším systémem a to každý s každým.

Prvním soupeřem se nám stala ždírecká Dekora, kterou jsme po perfektní spolupráci „fotbalových dvojčat“ Pavlíka s Coufalem porazili 1:0.
Ve druhém klání proti domácímu „áčku“ jsme si poměrně pohodlně vypracovali dvoubrankový náskok, který jsme však brzy promrhali a tak se body dělily po remíze 3:3.Úspěšnými střelci byli Pavlík a 2x Coufal.
V dalším utkání jsme nastoupili pro změnu proti domácímu „B“ mužstvu a smolně mu podlehli 0:1, přestože jsme po celé utkání byli lepším týmem, ale svou převahu jsme nedokázali brankově zúročit.
Zápas s Tisem se až moc podobal předešlému utkání, jen s tím rozdílem, že soupeř se do černého trefil hned dvakrát.
V dalším střetnutí proti Světlé „B“ jsme neponechali nic náhodě a vcelku hladce si dokráčeli pro dvougólové vítězství.Přesně opět stříleli Pavlík a Coufal.
S „A“ týmem Světlé jsme se po vyrovnaném boji rozešli smírně 1:1 a stejný výsledek svítil na ukazateli i po našem posledním utkání proti vítězi celého turnaje.Tím se stala po zásluze FC Chotěboř.V obou zápasech byl naším úspěšným střelcem Pavlík.

„ Přestože byl turnaj určen pro hráče r.2000, myslím, že jsme se svými výkony prezentovali ve velmi dobrém světle.S 9 body - při skóre 8:8 obsadili konečné 4.místo.Dalším pozitivním faktem je příchod „Kuby“ Mazánka, který spolu s Lukášem Prokopem vytvořili velmi dobré brankářské duo.Turnaj nám však také ukázal, kde nás tlačí bota a na co je třeba se v tréninku zaměřit.Za předvedené výkony všem borcům však patří velký DÍK!!!“



SESTAVA: Prokop, Mazánek – Šrámek, Morkus, Pavlík, Coufal
Gruber, Forman, Teplý,Tůma.(Šoposki)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář