Jdi na obsah Jdi na menu

Halový turnaj 30.12. 2010 Žďár nad S.

30. 12. 2010

mic-a-hriste.jpg

HT 30.12.2010 – FC Žďas Žďár n/S.

 
Za další halovou prověrkou jsme tentokráte zavítali do Žďáru n/S., kde se konal solidně obsazený halový turnaj.
Hrálo se ve dvou pětičlenných skupinách.Spolu s námi byla do skupiny „A“ nalosována tato mužstva:dscn1430.jpg

 
FC Žďas Žďár n/S. „A“
TJ OREL Žďár n/S.
FK Boskovice
FC Starý Lískovec

 
V prvním zápase jsme se utkali s mužstvem Boskovic, které od první minuty na naše chlapce doslova „vlétlo“ a celoplošným napadáním je přivádělo do úzkých a celkem po zásluze zvítězilo 5:0!!!
Ve druhém klání proti domácímu „orlu“ jsme si poměrně pohodlně dokráčeli pro vítězství, přestože náš výkon nebyl zdaleka optimální.Proti o mnoho mladšímu soupeři jsme nehráli kolektivně a na palubovce si vůbec nevyhověli.Na zdatnějšího soupeře by tento výkon zdaleka nestačil.Na konečném skóre 7:0 se gólově podíleli 3x Coufal, Forman, Tůma, Šrámek a Pavlík.
V dalším utkání jsme se rozešli smírně s domácím „áčkem“.Pravdou však je, že možnosti na vstřelení branky měla obě mužstva.
V posledním utkání ve skupině jsme pro definitivu postupu mezi „nejlepší“ potřebovali porazit Starý Lískovec o tři branky.To se nám také po důrazné domluvě v kabině podařilo v poměru 5:2!!!Našimi úspěšnými střelci byli 3x Pavlík, Coufal a Balliš.

 
cimg2634.jpgV semifinále jsme se utkali s jasným lídrem „B“ skupiny a jak se později ukázalo i s vítězem celého turnaje Mikulovem a podlehli mu 3:0.
Chuť jsme si však spravili v boji o třetí místo, v němž jsme po patrně našem nejlepším zápase na turnaji porazili 6:0 Mars Svratku.Gólově se prosadili 4xCoufal, Forman a Pavlík.

 

 
 
 
 
Dnešní turnaj se mi nehodnotí nikterak lehce.Je pravdou, že výsledkově jsme ho v celku zvládli a prohráli jen s oběma finalisty, Mikulovem a Boskovicemi, kteří se po celý turnaj prezentovali velmi kvalitní hrou.Ovšem co se týče hry naší, ke spokojenosti je daleko.Přísnější měřítko snesou jen utkání se St.Lískovcem a souboj o třetí místo.A to je v porci šesti zápasů málo…“

 

 
SESTAVA: Mazánek – Tůma, Morkus, Pavlík, Coufal
Balliš, Šrámek, Pevný, Forman. (Šoposki.)
 

Náhledy fotografií ze složky HT Žďár n S. 30122010