Jdi na obsah Jdi na menu

Halový turnaj FŠ TŘEBÍČ 7.11.2009

7. 11. 2009

HT FŠ TŘEBÍČ 7.11.2009

Obrazek

Foto z turnaje

Letošní vůbec první halový turnaj, byl pro nás zajímavou prověrkou před dalšími podobnými turnaji a zápasy v hale vůbec.

Byli jsme rozlosovaní do skupiny „A“ a postupně se utkali s těmito soupeři:
AS Trenčín
FC Svratka Brno
RAFK Rajhrad
FŠ Třebíč „A“

První „mezistátní“ utkání se slovenským soupeřem jsme smolně prohráli 0:1 – patrně naši borci byli myšlenkami teprve na cestě za turnajem…

Druhé utkání se Svratkou Brno již bylo o poznání lepší-po rohu se ve skrumáži nejlépe orientoval Balliš a poslal spoluhráče do vedení. Druhou branku přidal Pavlík, kterého ještě v závěru napodobil Coufal a výhra 3:0 byla na světě.

V dalším zápase jsme si celkem bez potíží poradili s Rajhradem díky dvěma zásahům Coufala, který těžil s ideálních přihrávek svého „fotbalového dvojčete“ Pavlíka.

Patrně nejhorší utkání z celého turnaje jsme odehráli proti domácí FŠ – ne ohledně výsledku, kdy po závěrečném hvizdu svítilo na ukazateli skóre 0:4 v náš neprospěch, ale ohledně způsobu naší hry. Polovinu utkání jsme proti fotbalovějšímu soupeři odehráli pozorně a patrně pod dojmem „nic se nemůže stát“ se ze hřiště „vytratili“ a zkušený soupeř trestal.

Ve skupině jsme tedy po dvou porážkách a dvou vítězství skončili na třetím místě – a dle „pavouka“ turnaje hráli o konečné 5 místo, soupeřem se nám stal Sokol Předín.

Do utkání jsme vstoupili dobře a brzy vedli 2:0.
Soupeř se však nepoložil a srovnal krok na 2:2.
Poslední slovo jsme měli přeci jenom my – respektive již zmiňovaná „dvojčata“ Pavlík a Coufal. První jmenovaný ideálně přihrával – druhý precizně zakončoval. Při výsledku 5:2 v náš prospěch zaznamenal všech 5 branek.

Vyjma utkání s FŠ jsme za daných okolností a momentálních dovedností odehráli solidní turnaj. Některé nedostatky jsme si vyříkali na místě – na dalších musíme zapracovat na tréninku.

SESTAVA:  Prokop – Morávek, Balliš, Šrámek, Morkus, Pavlík, Coufal

                                  Tůma, Pevný, Šereda, Forman.

Obrazek

Pravidla turnaje
Propozice
Časový harmonogram zápasů
Tabulka skupina  A (naše)
Tabulka skupina B

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář