Jdi na obsah Jdi na menu

Halový turnaj 2.1.2010 v Holicích

2. 1. 2010

HT SK HOLICE 2.1.2010 - FOTO

Vstup do nového roku 2010 se nám navýsost povedl - slovy fotbalového komentátora Jaromíra Bosáka – přepište dějiny brodského fotbalu - vyhráli jsme HT v HOLICÍCH!!!

Turnaje se zúčastnilo celkem šest mužstev. Hrálo se systémem „každý s každým“ na 1x15min.Čekala nás tedy porce pěti utkání a to s těmito soupeři:

SK HOLICE – bílí

SK HOLICE - zelení

AFK HORNÍ JELENÍ

JISKRA LITOMYŠL

SOKOL ALBRECHTICE

První utkání v turnajích bývají většinou z naší strany „ospalá a neučesaná“, ovšem dnes tomu bylo jinak. Sice jsme v zápase s SK Holice – bílí nabídli soupeři vedení po „nedokonalé malé domů“, ale brzy nato jsme strhli vedení na svoji stranu po dvou brankách dnes dobře hrajícího Formana a jedné Coufala.

Druhé utkání s „domácími zelenými“ jsme vyhráli „pouze“ 1:0. Skóre však mohlo být daleko vyšší, ale naši borce trefovali pouze tyče. Ujala se jen střela našeho dnes nejlepšího hráče Honzy Pavlíka.

V dalším zápase s AFK H.Jelení bylo již od počátku patrné kdo bude diktovat tempo hry.

Již po dvou minutách byl rozdíl skóre tříbrankový a celkový účet zápasu se zastavil na 9:0 v náš prospěch. Třikrát se trefil Forman, po dvou brankách přidali Coufal s Pavlíkem a po jedné Balliš s Morkusem.

Náš předposlední „mač“ byl, jak se shodli všichni „zainteresovaní“, ozdobou celého turnaje. Utkali se zatím dva neporazitelní – FCS a Jiskra Litomyšl. Soupeř se sice ujal vedení, ale naši borci nesložili zbraně a příkladně bojovali. Výsledek se tedy dostavil. Utkání jsme otočili dvěma góly Honzy Pavlíka.

V posledním duelu proti Sokolu Albrechtice jsme si již jen pohlídali už před tímto utkáním jasné 1. místo a proti „matnému“ soupeři si připsali další vítězství v poměru 5:0. Dvakrát se trefil Kuba Coufal, po jedné brance přidali Tůma, Morkus a Forman.

Turnaj se nám tedy povedl, i když je nutné podotknout, že většina soupeřů nepatřila mezi

TOP MUŽSTVA.

Budeme-li však i v ostatních turnajích, potažmo zápasech plnit to co si řekneme, přidáme k tomu bojovnost a vůli po vítězství – pak jsme nastoupili tu správnou cestu.

Všem borcům za dnešní výkony patří velký DÍK!!!

Získali jsme i dvě individuální ocenění.

Nejlepší brankářkou se stala naše Eliška RASOCHOVÁ a nejlepším hráčem turnaje byl po zásluze vyhlášen rovněž náš Jan „Honys“ PAVLÍK.

SESTAVA: Rasochová – Morkus, Šrámek, Pavlík, Coufal

Balliš, Morávek, Forman, Tůma, Šereda

Propozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář