Jdi na obsah Jdi na menu

16. kolo 11.4.2010

13. 4. 2010

ObrazekKategorie: mladší přípravka „A“ krajský přebor

Zápas: FK Humpolec - FC Slovan Havlíčkův Brod 2:4 (2:0)

Branky:Coufal 3x, Kulich T.

FC Žďas Žďár n./S.- FC Slovan Havlíčkův Brod 2:1 (0:1)

Branka:Teplý

 

KOMENTÁŘ:

V utkání proti FK Humpolec, zejména pak v prvním poločase se v plné nahotě projevila naše „bolest“- hráči byli patrně ještě „v autobuse“ a svoji nekoncentrovaností umožnili soupeři jít celkem pohodlně do dvoubrankového vedení. A mohlo být ještě hůře-to by však humpolečtí museli proměnit nařízený pokutový kop.Ten naštěstí skončil vysoko nad naší brankou.

O poločase jsme si vyříkali co je třeba změnit, hráči zlepšili pohyb a hned nás bylo plné hřiště. Branky na sebe nedali dlouho čekat.“Hattrickem“ se blýsknul „Kuba“ Coufal- jeho první dvě branky padly po standardních situacích-nejdříve se pěkně trefil z přímého kopu a poté, na rozdíl od našeho soupeře, proměnil bezpečně pokutový kop.Třetí brankou dokázal, že umí střílet góly i ze hry.Pojistku přidal svou první brankou v soutěžním utkání Tomáš Kulich.

Druhý zápas byl divácky atraktivní od samého počátku. Hrálo se ve svižném tempu a šanceObrazek střídala šanci. Nejprve si Teplý všiml špatného postavení žďárského brankáře a pokusil se ho levačkou obstřelit, avšak jeho chytrému pokusu se do cesty postavila tyč! Poté nás několika zákroky podržel brankář Prokop, aby v zápětí otevřel účet utkání dobře hrající Teplý.

Podobný průběh měla i půle druhá, soupeř však nakonec měl větší štěstí. Nejprve se mu po zbytečném rohu podařilo stav srovnat, aby v úplném závěru otočil vývoj utkání ve svůj prospěch.

Dnes jsem vyjma prvních patnácti minut prvního poločasu v zápase s FK Humpolec s výkony spokojen. Zvláště druhý zápas s domácím mužstvem jsme odehráli velice slušně!!

Všem borcům patří velký dík!!!

Sestava: Prokop – Balliš, Morkus-Kulich T., Teplý, Pevný-Coufal, Šoposki

                                  Tůma, Šrámek-Morávek, Forman, Kulich L.- Rasochová, Šereda .

 foto foto

 

Náhledy fotografií ze složky Mistráky Žďár n S. a Humpolec

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář