Jdi na obsah Jdi na menu

7.kolo 28.10.2009

28. 10. 2009

ObrazekBedřichov - FC Slovan Havlíčkův Brod 2:4 (1:2)

Branky:Pavlík, Coufal 3x.

FŠ Třebíč - FC Slovan Havlíčkův Brod 0:0 (0:0)

KOMENTÁŘ:

Ve značně okleštěné sestavě (zapříčiněné nemocemi) jsme se proti Bedřichovu ujali poměrně brzy vedení ,když po faulu na agilního Pavlíka bezpečně proměnil nařízenou penaltu kapitán Coufal.Dále jsme praktikovali nátlakovou hru a nenechali soupeře „dýchat“ a po další akci se znovu radovali Coufalem.Soupeř sice ještě do přestávky srovnal,ale po obrátce se nám v krátkém sledu podařilo „utéct“ o dvě branky a utkání jsme bez větších obtíží dovedli do vítězného konce.

Druhé utkání proti výborně kombinujícímu soupeři jsme zvládli velmi dobře – a patrně bylo jedním z nejlepších z naší strany.Divácky se určitě muselo líbit,neboť se hrálo „nahoru dolů“ a jedna šance střídala druhou.Soupeř byl sice o něco“ fotbalovější“,ale naši borci tento „handicap“ eliminovali bojovností a pozornou hrou.O největší nebezpečí z naší strany se starala „fotbalová dvojčata“ Coufal s Pavlíkem,ale ani ostatní nezůstávali pozadu.Za dnešní výkon MUSÍM VŠEM HRÁČŮM PODĚKOVAT - zaslouží ABSOLUTORIUM!!!

Nyní nám začíná zimní přechodné období,kde budeme trénovat v hale a účastnit se halových turnajů.Ideální prostor pro zdokonalení a naučení nových dovedností.

Doufám,že se přes zimu posuneme opět o „kousek dál“ ,abychom na jaře byli konkurenceschopní!Za podzimní část sezony ještě jednou všem DÍK!!! .

Sestava: Prokop –Forman, Bališ - Pavlík, Morkus, Tůma - Coufal, Pevný.

- Bališ, Šoposki, Gruber, Šereda .

FOTO

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář