Jdi na obsah Jdi na menu

13. kolo 23.5.2010

23. 5. 2010

Kategorie:  mladší přípravka „A“ krajský přebor
Obrazek

FOTO

 

Zápas: Bystřice n./P. -  FC Slovan Havlíčkův Brod  5:3 (2:1)     

            Branky:Coufal, Teplý, Pavlík

                              

            FK Pelhřimov -  FC Slovan Havlíčkův Brod   5:3 (3:0)

            Branky: Forman 2x, Coufal

 

KOMENTÁŘ:

   Bystřičtí  na nás vyrukovali s důraznou hrou a ta, jak se později ukázalo, přinesla domácím kýžené ovoce.My jsme však daleko lépe kombinovali, většinu utkání jsme strávili na polovici soupeře a vytvořili si „přehršel“  brankových příležitostí, leč jsme dnes pokulhávali v zakončení.Zejména dvě šance „Tonyho“ po brankách přímo volali… A tak jak už to někdy ve sportu a ve fotbale zvlášť bývá, nevyhrálo dnes lepší, ale šťastnější mužstvo.  

   Druhý zápas byl obdobou toho prvého, jen s tím rozdílem, že pelhřimovští byli mnohem „fotbalovější“ než náš první soupeř.Hrál se oboustranně pohledný fotbal s mnoha pohlednými akcemi na obou stranách.O naši ofenzivu se dnes staral dobře hrající „Míňa“ – jehož kolmice za obranu byli doslova „ligové“!!! Škoda jen, že jsme nedokázali z daných situací vytěžit více…

„ Dnes jsme sice oba zápasy prohráli, ale musím podotknout, vyjma prvního poločasu ve druhém utkání nemám hráčům „téměř“ co vytknout – snad jen o trochu více důrazu a „hladu“ po míči!!! Přesto všem hráčům díky za dnešní dvojutkání“!

    

Sestava: Rasochová – Balliš, Morkus-Kulich T., Teplý, Pavlík-Coufal, Šoposki  

                                    Tůma, Morávek- Prokop, Forman, Kulich L.-Gruber,Šereda   

 

 

 

 

 

 

FOTO

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář